lørdag, juni 18

Jeg er nervøs!

Oh god. Jeg er skide nervøs. Om præcist tre timer sidder jeg inde i Tivoli, alene ved et klaver, og spiller for en masse mennesker. Bare det at hvis jeg laver fejl, får jeg en masse dræberblikke. Et fra min klaverlærer, fordi han tror jeg kan sangen sygt godt, og så en masse blikke. Har næsten lige lært sangen, og føler mig slet ikke klar til allerede at spille inde i freaking TIVOLI. og bare det, at der er en masse der skal se det. Men jeg skal desværre spille, og kan ikke snakke mig udenom. Bagefter kan jeg heldigvis trøste mig i, at jeg får tur-pas, at der kun er 6 dage til sommerferie (!!!!), og at det er weekend.. Heldigvis. Jeg mistede lidt af mine sommerfugle, efter at skrive det her indlæg. Dejligt at få det ud. Ønsk mig held og lykke, tak!


4 kommentarer:

  1. kan godt forstå du er nervøs, held og lykke :)

    SvarSlet
  2. Held og lykke, du klarer dig sikkert med glans! Det går for det meste altid bedst, når man står og gør det. Så vil man nemlig ikke fejle og anstrenger sig lige en tand ekstra :-)

    SvarSlet
  3. Tusind tak Renée. Det gik faktisk også godt nok, bortset fra at jeg gik i stå, fordi tangenterne pludselig, blev sådan helt slørede. Eller hvad man siger. :-D

    SvarSlet